Foto 7.6 hjemmeside profilbillede
Baggrund:

”Hedevang Outdoor” startede i det små i 2015. Selvom firmaet er relativt nyt, er erfaringerne med at skabe gode oplevelser sammen med andre noget vi har brændt for siden vi lærte at snører vores vandrestøvler.
Firmaets grundlægger er Jens Hedevang – og det er oftest ham I møder når jeres næste tur skal planlægges og afvikles.
Jens er udannet naturvejleder og her siden 2012 afholdt over 450 natur- og friluftsture for Kystcenteret, JyllandsAkvariet og Bovbjerg fyr. Han har 20 år ledererfaring fra spejderbevægelsen med i ryksække, og så holder han af at opholde sig i – og øse ud af - de mange oplevelser den Midt- og Vestjyske natur åbner op for.

Hedevang Outdoor arbejder sammen med et stort netværk af midt og vestjyske turudbydere og virksomheder. Vi er ikke eksperter i alt – og når vores kompetencer spiller op, lader vi gerne vores professionelle samarbejdspartnere tage over – det sikre at I får de bedste oplevelser med hjem!

Læs mere om firmaet og tankerne bag i ”magasinet Vestkysten” her:
https://issuu.com/magasinetlemvig/docs/mv0116_magasinet_lemvig-marts2016_s

Hos Hedevang Outdoor får du:
- gode og anderledes oplevelser med stærkt socialt og fagligt indhold
- en total-oplevelse der bygger på Vestjysk stabilitet, ærlighed, kvalitet og professionalisme.
- Skræddersyet din næste event til dine behov
- seriøs tilgang til opgaverne som afvikles i en afslappet og uformelt atmosfære

Hos os er ingen opgaver for store eller for små, og det er lige meget om du er dronning eller dagplejemor - vi er altid klar til at give jer et godt og uforpligtende tilbud på telefon 23336411 eller mail. (INDSÆT LINK)

Samarbejdspartnere: