Teambuilding

Vi tilbyder Teambuilding-øvelser der styrker samarbejdet i hele organisationen, får det bedste frem i alle, og øger sammenholdet. Der arbejdes med roller, gruppedynamik og vigtigheden i at kunne løfte i samlet flok.

Samarbejde outdoor

Styrk team-ånden styrkes, og jeres evner til at arbejde som én enhed. Vi tilbyder væld af team-og samarbejdsøvelser hvor jeres evner til at tænke klart og arbejde sammen er en forudsætning for at kunne løse opgaven.

Kano og kajak

Vil I opleve Vestjylland fra den smukkeste side – så skal i nok i kano eller kajak. Vi tilrettelægger turen efter jeres ønsker, og behov – måske turen skal kombineres med andre teamaktiviteter, bålmad eller noget helt andet?

Taskekrabbe i Team

Sammen laver i en lækker middag med taskekrabben i centrum. Ved dette sociale arrangement har deltagerne mulighed for at udfordre deres sanser, og det konstruktive samarbejde. Hele forløbet gennemføres med kyndig vejleding fra ”Taskekrabbens dronning” Margrethe Moore.

Dyrets død

Vi levere de HELT friske og lokale råvare, som I sammen klargøre og tilbereder over gløderne. Oplevelsen kombineres med rødvin, hvide duge, i vores store samiske lavvo – dét er oplevelen af primitiv luksus i særklasse.

Teambuilding med får

Vores fårehyrde kan let flytte 100 ”naturplejere” – men nu har I ansvaret og skal flytte flokken fra A til B…… dét kræver kommunikation og samarbejde, og øger forståelsen for hinandens måde at gribe en opgaver an på.

Samarbejde indoor

En del af vores team-og samarbejdsøvelser kan let twists så de også kan gennemføres indendørs – så regner det vandrat eller er mangler I en sjov event en vinteraftner har vi også mulighed for at hjælpe jer.

mordet på mødelederen

Der er indkaldt til møde, men tingene tager en uventet drejning, da mødelederen findes dræbt…. Iført skæg, blå briller og lup skal I nu på jagt efter spor der kan fælde gerningsmanden – er det mon butleren eller Bjarke fra HR?

Metaldetektor og GPS

Med GPS-udstyr og metaldetektorer skal I som et hold rydde et mindre skovområde med fiktive–tyskerminer fra 2. verdenskrig – en opgave hvor konkurrence, koncentration og kommunikationsevner er i spil – kun æren er på spil!

Wirebroen

I skal flytte rent dikkevand og grej over et krokodillefuldt vandløb – en opgave der kun kan lykkedes ved samarbejde, kreative løsninger konstruktiv tankegang.

Gør-det-selv samarbejde

Mangler I en sjov og anderledes idé til den næste familiefest, eller en ice-braker til et ledermøde? Vi har et par håndfulde sjove aktiviteter og øvelser I kan leje billigt – vi kalder det gør-det-selv samarbejde

Bueskydning

Find din indre vildmand eller Robin Hood, spis lidt sigtebrød, og tag en dyst med dine kollegaer, venner og familie i øksekast og langbue - en rigtig sjov aktivitet hvor alle får en god oplevelse?

puste-lagkage

Kage til Kaffen? Udstyret med et pusterør går jagten ind i en alternativ kage-dyst, hvor der skal ”nedskydes” kagebunde, flødeskum, og rutebiler til at fremstilling af en lækker lagkage - naturligvig før modstander holdet.

Klatring & rappelling

Vil I flytte grænser, eller skal afdelingen til tops, er træklatring eller rappelling sagen. Vi afvikler aktiviteterne i træerne nær dig, eller vi mødes i toppen af nærmeste silo eller tårn – eller måske i Bovbjerg Fyr?

Undskyld vi roder

Vi har travlt med outoor aktiviteter – og derfor er vores hjemmeside desværre ikke helt færdig endnu, men mail: hedevangoutdoor@mail.dk og telefon 23336411 virker naturligvis altid !