Bæversafari

Oplev Danmarks største gnaver

Hedevang Outdoor var med, da bæveren blev genintroduceret i vores baghave i 1999, og lige siden har vi fulgt med i, hvordan den har ændret naturen og landskabet i Klosterhede Plantage.

Vi kender skoven bedre end vores egne Fjällräven-bukser, og vi glæder os til at vise jer nogle af de imponerende bygningsværker, som landets største gnaver opfører. For eksempel kan vi vise dig deres enorme bo-komplekser, ædepladser, næsten 100 meter lange dæmninger og tusindvis af fældede træer.

På turen vil guiden også fortælle om, hvorfor dyret forsvandt i bronzealderen, og hvorfor man genindførte den. I vil få indblik i det særprægede dyrs hverdag og indsigt i, hvad den betyder for andre vestjyske dyr og planter.

Sandsynligheden for, at vi når at opleve den op til 30 kg tunge, men meget sky ”skoventreprenør” i dagtimerne er nok begrænset, men guiden giver jer gerne fif og tricks til, hvor og hvornår du får de bedste muligheder for at opleve dyret på egen hånd.

Ønsker I en aften-event, hvor I får bedre mulighed for selv at se dyret, laver vi gerne en specialtur til jer. Vi hjælper naturligvis også gerne med en kop friskbrygget cowboy-kaffe og lidt hjemmebryg ved bålet.

Du skal medbringe: Tøj efter vejret og et par gode travesko (vi skal gå ca. 3 km)

Forsideflise_svampe

Fakta omkring Bæversafari

Pris 1.875 kr.

}

Varighed

2 timer

Mødested

Klosterhede Plantage

Årstid

Året rundt

Antal

5 – 40

Interesseret i at høre mere?