Østerssafari

På jagt efter Limfjordens frækkeste og lækreste skaldyr.

Iført waders og bevæbnet med fangsnet og spande skal I på safaritur i den vestlige del af Limfjorden.

Når I er blevet ekviperet med waders og fangstgrej, får I en grundig instruktion i fangstregler og fangsttidspunkter. Jeres guide deler også rundhåndet ud af sin store viden om det specielle dyr.
Derefter går vi samlet ud på naturvejledernes ”hemmelige sted” hvor der er stillehavsøsters i millionvis – men også nogle få af de eksklusive ”Limfjordsøsters”, som er kåret til verdens bedste østers. På vores ture vi har fangstgaranti, og vi lover, at der er nok til alle.

Når fangsten er bragt sikkert i land, står den på østersfest på stranden.
Her får du kyndig vejledning i at åbne østers, og du får masser af fif og tricks til at sikre, at kvaliteten er god og din østers sikker at spise.
På vores østersture tilberedes der altid østers på mindst 6 forskellige måder – 3 rå varianter og 3, der skal en tur på grillen. Oplevelsen kan skylles ned med champagne ad libitum.

Vi lover at ”De ka’ li´ østers” efter 3 timers vestjysk vildmarksluksus.

Du skal medbringe:
Varmt og praktisk tøj (eksempelvis tykke strømper og skiundertøj)
Et ekstra sæt tørt tøj, til hvis uheldet er ude
Plads i bilen til den spand, du får af Hedevang Outdoor

Må vi prale lidt?
Hedevang Outdoor står med rødderne godt plantet i den jyske muld og er ikke meget for at praleri, men når vi mener, at vi laver landets måske bedste og mest eksklusive østersafari, er der jo ingen grund til at holde mund!
Vi har elsket østers siden første jagttur i fjorden i 2013, og vi har nu over 200 events med omdrejningspunkt i det lille skallede dyr på samvittigheden. Så vi vil rigtig gerne lave den næste safari eller østersevent for jeres gruppe.

Forsideflise_svampe

Fakta omkring Østerssafari

Pris 245,-

for første 10 deltagere

Øvrige 200 kr pr. pers.

}

Varighed

3 timer

Mødested

Vestlige Limfjord

Årstid

Oktober – april

(evt. september – maj)

Antal

2 – 30
Forsideflise_svampe

Østersevent

Lad os samles om østers til fest og fornøjelse

Mangler I en sjov gimmick, vil I overraske gæsterne til bryllupsreceptionen, lave en icebreaker for jeres udenlandske firmagæster, eller give mormor en sjov oplevelse til fødselsdagen? Vi vil altid gerne give et tilbud på et indslag til jeres særlige dag.
Helt sikkert er det, at dine gæster vil blive inddraget i at skabe de sjove og gode minder for den særlige dag – naturligvis under kyndig vejledning.

Et østersevent kræver ikke nødvendigvis, at man også skal ”høste af fjorden” – vi medbringer gerne råvarerne fra vores topprofessionelle leverandører, der altid har helt friske østers på lager.

Vi sammensætter eventen 100 %, som du ønsker den
– send en mail for tilbud eller ring til Jens, så finder vi en skarp pris.

Fakta omkring Østersevent

Pris fra 2.000,-

}

Varighed

ca. 2 timer

Mødested

Hele landet

Årstid

Året rundt

(evt. september – maj)

Antal

2 – 30

Interesseret i at høre mere?