Bunkers og bobler

En tur i fjorden og gourmetmiddag under 3 meter beton.

Hedevang Outdoor og herregården Nr. Vosborg afholder hvert år ’Bunkers og bobler’ – en eksklusiv oplevelse med ganske få pladser.

Hvis du er vild med østers, bobler og gourmetmad, lover vi dig en eftermiddag og aften tæt på naturen, hvor du vil opleve, hvor jordnær god gastronomi kan være.

Sammen med Hedevang Outdoor skal du først på østerssafari i Limfjorden. Fangsten spiser vi både rå og grillet, naturligvis sammen rigelige mængder frisksablede bobler.
Når den sidste østers er spist finder I plads i en af de rå, men opvarmede og smukt pyntede bunkers på stranden ved Oddesundbroen.

Her skal du nyde en fantastisk fire-retters middag af lokale specialiteter fra Limfjorden til en særligt tilpasset vinmenu.

Efter den fire-retters gourmetoplevelse vil en lokale guide tage jer med på vandretur i aftenmørket, hvor I skal høre røverhistorier – og et par sandfærdigheder – om egnen før, under og efter 2. verdenskrig.

De engagerede guider har også været med til at forvandle de forladte og tilsandede bunkers til udstillingslokaler for Regelbau 411, der i dag rummer skiftende udstillinger af internationale installationskunstnere.

Jojo, nok er Oddesund langt ude mod vest, men vi tør godt love dig en unik oplevelse i verdensklasse.

15.00 velkomst og østerssafari i Limfjorden (inkl. waders og fangstudstyr)

16.30 tilberedning af østers på 6 forskellige måder + bobler

18.00 Fire-retters Menu med vin i rustik bunker

21.00 Gåtur i med guide fra Oddesund

22.00 Aftenkaffe med fyldte chokolader

23.00 Aftenen slutter

Du skal medbringe: Gode travesko til aftenturen, varmt tøj (f.eks. uldsokker og skiundertøj) til østerssafarien samtet sæt ekstra tøj hvis du er uheldig at få vand i dine waders.

Forsideflise_svampe

Fakta omkring Bunkers og bobler

Pris 1.495 kr.

}

Varighed

ca. 7 timer

Mødested

Oplyses ved billetbestilling

Årstid

24/4 + 30/4

Antal

Max. 40

Interesseret i at høre mere?