Om

Hedevang Outdoor startede i 2015 som et fritidsprojekt, fordi vi ikke kunne lade være.
Siden da er det gået stærk, og i dag er vi et af Nordvestjyllands største udbydere af kvalificerede og alsidige natur- og friluftsoplevelser til turister, private og erhverv.

Grundlægger og daglig leder er Jens Hedevang, og det vil altid være ham, I møder både før, under og efter afviklingen af jeres tur, fest eller event.
Hos Hedevang Outdoor ønsker vi på ingen måde at være eksperter i alt. Vi er gode til at skabe rammerne og til at sikre afviklingen med en professionel, ordentlig og jordnær tilgang til tingene. Når vores egne kompetencer slipper op, trækker vi gerne på vores store, professionelle netværk af midt- og vestjyske turudbydere og virksomheder. Sammen spiller vi hinanden stærkere, og I får sikkerhed for de bedste oplevelser.

Det, der driver værket, er dog fortsat at se glæden, smilene og nysgerrigheden hos vores gæster.

Events for divaer, dronninger, dagplejemødre og drengerøve

Jens har siden endt uddannelse i 2012 arbejdet som naturvejleder i privat og offentlig regi. Naturvejlederudannelsen kombineres i Hedevang Outdoor med 20 års ledelseserfaring fra lokalt og regionalt spejderarbejde.
Fra han lærte at snøre sine vandrestøvler har han levet og åndet i og for vestjysk natur, kultur og landskab – en passion han ofte har fået lov at dele i både lokale og nationale tv- og radioudsendelser.

Hos Hedevang Outdoor er ingen opgaver for store eller for små – og om du er drengerøv, dagplejemor, diva eller dronning af Danmark er fuldstændig lige meget for os.

Vi glæder os til at høre fra dig og er altid klar til at give dig et godt og uforpligtende tilbud.

Hos Hedevang Outdoor får du:

  • Gode og anderledes oplevelser med stærkt socialt og fagligt indhold
  • En total-oplevelse der bygger på vestjysk stabilitet, ærlighed, kvalitet og professionalisme.
  • Et skræddersyet event til dine behov
  • en seriøs tilgang til opgaverne, som afvikles i en afslappet og uformel atmosfære
Forsideflise_svampe

Interesseret i at høre mere?