Forplejning
Madpakker og Michelin-kok
Skal I være sammen med os over flere timer, vil det nok altid kræve, at energi-depoterne fyldes op – og vi vil gerne komme med et tilbud på en ”bid af Vestjylland”.
Forplejning kan være alt lige fra en kasse med håndmadder fra den lokale slagter, en gourmet- vildmarksbrunch, eller en lækker, fire-retters menu af ingredienser fundet i naturen, som vi sammen tilbereder over bål.
Forplejning til festen vil kan være fra en pop-up ”Outdoor-restaurant” med tjenere, hvide duge og levende musik på en location, hvor du aldrig havde forstillet dig at indtage en festmiddag.
Forplejning kan være alt lige fra en kasse med håndmadder fra den lokale slagter, en gourmet- vildmarksbrunch, eller en lækker, fire-retters menu af ingredienser fundet i naturen, som vi sammen tilbereder over bål.
Forplejning til festen vil kan være fra en pop-up ”Outdoor-restaurant” med tjenere, hvide duge og levende musik på en location, hvor du aldrig havde forstillet dig at indtage en festmiddag.
Vi kan også lave mad sammen med en Michelin-kok, der vil vise jer, hvordan I får noget sublimt ud af de vestjyske råvarer, godt krydret med røverhistorier.
At vi laver maden sammen, kan let indgå som et sjovt element, et lærerigt og anderledes indslag i forbindelse med en heldagsoplevelse.
Fakta omkring Forplejning
fra 200 kr.
Varighed
året rundt
Mødested
Vestjylland
Årstid
Året rundt
Antal
5 – 50